Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse

Svart C52

Varenr:77405_990-C52
Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52 Helly Hansen Oxford 4X Håndverksbukse Svart C52
1 399,-Eks. mva.
-+
5+ Hovedlager Sandefjord
  • 3Butikk Asker
  • 5+Hovedlager

Helly Hansen Oxford 4x Håndtverkerbukse

Helly Hansen Oxford Håndverkerbukse er den nyeste tilskuddet til det allerede imponerende utvalget av bukser fra Helly Hansen Workwear. Denne buksemodellen er designet med fokus på kvalitet og komfort, og den har flere innovative funksjoner som gjør den til et ideelt valg for håndverkere.

 

Buksen er laget av et svært robust og lett hovedmateriale med 4-veis stretch. Dette gir deg optimal bevegelsesfrihet og komfort gjennom hele arbeidsdagen. Materialet er også ekstremt slitesterkt, slik at buksen tåler de tøffeste arbeidsforholdene.

 

Den unike passformen til Oxford Håndverkerbuksen er utformet for å være lett og ekstremt behagelig. Du vil føle deg komfortabel og velkledd selv etter en lang dag på jobb. Buksen har en moderne og ren stil, takket være kombinasjonen av 4-veis stretch og Stretch Cordura® forsterkningsmateriale.

 

For ekstra synlighet og sikkerhet er buksen utstyrt med tonede refleksstriper bak knærne og nederst på benavslutningen. Dette gir 360 graders synlighet, slik at du blir sett selv i mørket.

 

Verktøylommene er forsterket med dobbelt lag i bunnen.

 

Buksen har også andre nyttige detaljer, som brede beltehemper for ekstra slitestyrke og komfort, skrittkile for optimal bevegelsesfrihet og plastbelagte metallknapper for holdbarhet.

 

Helly Hansen Oxford Håndverkerbukse har flere lommer, inkludert en lårlomme med kraftig YKK®-glidelås, tommestokklomme i Stretch Cordura®-materiale og innvendige lommer til kneputer. Kneputenes plassering kan justeres for optimal tilpasning.

 

Buksen er også utstyrt med forsterkninger i Stretch Cordura®-materiale på knærne, noe som gir ekstra styrke og optimal bevegelighet. Benavslutningen er også forsterket i samme materiale for økt slitestyrke.

 

Hovedmaterialet i buksen er 94% polyamid og 6% elastan, mens forsterkningene er laget av Stretch Cordura®-materiale som består av 97% polyamid og 3% elastan. Disse materialene er OEKO-TEX® og bluesign®-godkjent, noe som betyr at de oppfyller strenge krav til miljøvennlighet og sikkerhet.

 

Helly Hansen Oxford Håndverkerbukse er en pålitelig og komfortabel bukse som er ideell for håndverkere som trenger holdbarhet, bevegelsesfrihet og stil på jobben

Produktinformasjon

Kolleksjon/Fag Håndverker