Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke

HiVis Gul, str.2XL

Varenr:74095_369-2XL
Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke HiVis Gul, str.2XL Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke HiVis Gul, str.2XL
FargeHiVis Gul
Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke HiVis Rød, str.2XL
Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke HiVis Oransje, str.2XL
Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke HiVis Gul, str.2XL
Størrelse
Velg varianter...
1 399,-Eks. mva.
-+
5+ Hovedlager Sandefjord
  • 5+Butikk Asker
  • 5+Hovedlager

Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke

Helly Hansen Alna 2.0 Softshelljakke er en oppdatert og forbedret versjon av den populære jakken. Den kombinerer komfort, stil og optimal sikkerhet i mørket. Jakken har en formsydd passform og en myk materialblanding som gir deg behagelig bruk hele dagen.

 

Jakken oppfyller kravene til klasse 3 i henhold til standarden EN ISO 20471:2013 fra størrelse L og klasse 2 for størrelse XS-M, noe som gjør den svært synlig og trygg i arbeidsmiljøer med høy risiko og dårlige lysforhold.

 

Den er laget av softshell-materiale med en membran som gjør den vindtett og vannavstøtende med en DWR-behandling. Dette betyr at du kan bruke jakken i forskjellige værforhold og være beskyttet mot vind og lett regn. Jakken har også ingen skuldersømmer, noe som bidrar til økt komfort og bevegelsesfrihet.

 

En høy krage med børstet polyester på innsiden gir ekstra varme og komfort. Fronten har en YKK®-glidelås med hakebeskyttelse og klaff for å holde vinden ute. Det er også en brystlomme med YKK®-glidelås og en hempe til ID-kortholderen for praktisk oppbevaring og identifikasjon.

 

Jakken har håndlommer med YKK®-glidelåser og klaff, samt børstet lunt fôr for å holde hendene varme. Ermene er formsydde for optimal bevegelighet, og ermeavslutningene har borrelåsjustering for å tilpasse passformen. Linningen er justerbar med elastisk strammesnor som kan festes i håndlommen. Den forlengete ryggen gir økt komfort og beskyttelse.

 

Hovedmaterialet i jakken er 100% polyester med en vekt på 325 g/m². Det er verdt å merke seg at hovedmaterialet er Øko-Tex-godkjent, noe som betyr at det oppfyller strenge miljøvennlighetskrav og er trygt for brukeren.

Produktinformasjon

Funksjonaliet Varsle/HiVis
Kolleksjon/Fag
  • Håndverker
  • Varsel