Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket

Svart XL

Varenr:77250_991-XL
Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket Svart XL Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket Svart XL Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket Svart XL
FargeSvart
Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket Svart XL
Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket Marineblå XL
Størrelse
Velg varianter...
1 799,-Eks. mva.
-+
0 Hovedlager Sandefjord (4 dager)
  • 0Butikk Asker
  • 0Hovedlager

Helly Hansen Chelsea Evo Brz Jacket

Helly Hansen Chelsea Evolution Brz Jakke er en avansert arbeidsjakke som kombinerer funksjonalitet med komfort. Den er konstruert med 4-veis stretchstoff som gir optimal bevegelsesfrihet. Jakken er lett i vekt, og utvalgte områder er laget av mykt softshell-stoff som gir ekstra komfort og beskyttelse.

 

Innsiden av kragen er foret med børstet polyester for å gi deg ekstra varme og komfort. YKK® glidelåsen på forsiden har en hakebeskytter som beskytter haken din mot gnaging. Jakken har en brystlomme med YKK® glidelås samt håndlommer med YKK® glidelås for sikker oppbevaring.

 

For økt pusteevne har jakken mesh-ventilasjon og en ventilasjonsåpning på baksiden. Artikulerte ermer gir optimal bevegelsesfrihet, og mansjettene og hemmen er justerbare for å tilpasse passformen. ID-kort løkken gir en praktisk oppbevaringsløsning. Den forlengete ryggen gir ekstra komfort og refleksdetaljer øker synligheten i dårlige lysforhold.

 

Denne jakken er ideell for de som trenger en pålitelig og funksjonell arbeidsjakke som også prioriterer komfort og bevegelsesfrihet.