Helly Hansen Chelsea Evo2 Boa Sandal S1P

43

Varenr:78393_992-43
Helly Hansen Chelsea Evo2 Boa Sandal S1P 43 Helly Hansen Chelsea Evo2 Boa Sandal S1P 43
1 949,-Eks. mva.
-+
5+ Hovedlager Sandefjord
  • 1Butikk Asker
  • 5+Hovedlager

Helly Hansen Chelsea Evolution 2 Low Boa S1P

Helly Hansen Chelsea Evolution 2 Low Boa S1P er en avansert og innovativ vernesko designet for å møte kravene til arbeidsmiljøer med høy risiko. Skoene kombinerer komfort, beskyttelse og brukervennlighet med et moderne og stilfullt utseende.

 

Verneskoen er sertifisert etter S1P-standarden, som betyr at de oppfyller kravene til beskyttelse mot støt, penetrering, skliing og elektrostatiske utladninger. Dette gjør dem egnet for en rekke arbeidsmiljøer, inkludert konstruksjon, industri, lager og lignende.

 

En av de fremtredende funksjonene til disse skoene er Boa®-lukkesystemet, som gir en rask og presis tilpasning med en enkel dreieknapp. Dette eliminerer behovet for tradisjonelle lisser og gjør det enkelt å justere passformen for optimal komfort og støtte.

 

En kompositt tåbeskyttelse gir beskyttelse mot støt og klemming, samtidig som den er lettere enn tradisjonelle stålkapper. Mellomsålen er laget av lett EVA-materiale som gir god støtdemping og komfort gjennom hele dagen.

 

Yttersålen er laget av et robust gummi-materiale med et grovt mønster som gir optimalt grep på ulike underlag, inkludert våte og oljete overflater. Skoene har også en ikke-metallisk spikertrampsåle som beskytter mot penetrering og bidrar til å opprettholde sikkerheten.

 

Helly Hansen Chelsea Evolution 2 Low Boa S1P-skoene er ikke bare funksjonelle, men også ergonomisk utformet for å gi god støtte og komfort. De har en polstret krage og en pustende mesh-fôr for å opprettholde et sunt fotmiljø. Skoene er også antistatiske, noe som bidrar til å forhindre elektrostatiske utladninger.

 

Disse verneskoene er ideelle for de som søker både beskyttelse og stil på arbeidsplassen. De kombinerer de nyeste teknologiene og materialene for å levere en sko som oppfyller kravene til sikkerhet, komfort og pålitelighet.

Produktinformasjon

Sikkerhet
  • Med vern
  • S1P